Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628

Dick Kések

Ha a húsok feldolgozásáról van szó, különösen fontos a megfelelő eszközök kiválasztása. A Dick késekkel munkáját megkönnyíti. A kések minden egyes darabja megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak. 

Háziasszony, böllér, hentes vagy szakács…. Mindenki talál magának megfelelőt!

A legtöbb ország étkezési szokásaiban nagy százalékban fellelhető a különféle húsételek, melyek aprítását, darabolását és tovább feldolgozását kézi erővel is meg kell munkálni. A szakmában az egyik legismertebb hentes kések egyike a német Dick által készített ergonómukus nyélkialakítású színrekódolt higiéniával is ellátott szerszámok sokasága.

Minden étel lelkét az azt feldolgozó hozzáállása gazdagítja és teszi egyedivé. A Dick kések minden tekintetben forradalmasítják a hús feldolgozását, és nagy mértékben megkönnyítik és felgyorsítják a hús előkészítését.

Az egyenes és ívelt csontozókésekkel többé nem lesz gondja lefejteni a húst a csontokról úgy, hogy minél kevesebb vesszen kárba. Otthon a tévé előtt ülve vacsoránál kiváló társa lehet a falatok összeállításában. A szúrókések nélkülözhetetlenek a böllérek számára, de ugyanilyen hasznosnak bizonyulnak az otthoni disznótorok során is.

A merev szeletelőkésekkel egyenletesen, precízen szeletelheti fel a húst. Csak Önön múlik, hogy apró kis kockákra, esetleg csíkokra vágva használná fel inkább az ételhez. Ha zsigerelni támad kedve, különleges belezőkésünket is javasoljuk, hisz a bélgarnitúra érintetlenségével megőrizhetjük a hasfal tisztaságát.