Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628

Rólunk

„A jó portéka vevőre talál.”

 

A Jászbél Termelő és Kereskedelmi Bt. 1995-ben kis családi vállalkozásként alakult a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászárokszálláson. Üzemünk egykor a családi ház udvarán lévő épületekben indult. Az azóta eltelt 25 év alatt – folyamatos fejlesztésekkel – magas színvonalú önálló telephelyet építettünk a település peremén. Sikerült az európai élelmiszerbiztonsági előírásoknak minden tekintetben megfelelő környezetet kialakítani, ahol dolgozóink is kulturált és biztonságos körülmények között dolgozhatnak.

Cégünk természetes belek, gyomor és kuláré feldolgozásával, csomagolásával, emellett különféle műbelek kereskedelmével foglalkozik. Termékeink a következő csomagolási fajtákban kaphatók: nagyüzemi kiszerelés, kisüzemi kiszerelés, disznótoros kiszerelés.

 

Vállalatunk fő tevékenysége a bélcsomagolás és -osztályozás, de emellett cégünk fontos kereskedelmi szerepet tölt be a hazai bélforgalmazásban is. Tevékenységünkkel biztosítjuk Magyarországon és a környező országokban is a hagyományos házi disznóvágásokhoz szükséges természetes beleket. Egyik fő célcsoportunk a lakosság, akik a szezonális, otthoni disznóvágások során a különféle kolbászféleségek előállításához használják fel termékeinket. Ugyanakkor tartósan beszállítói vagyunk a húsfeldolgozó-iparnak is.

  

Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre növekvő igény mutatkozik a kis manufakturákban készített, hagyományos ízvilágot tükröző kolbászok iránt, és sokan vásárolják ezeket a termékeket. Közel 3000 partnerünk között jelentős számban vannak helyi és tradicionális ízeket, értékeket közvetítő családi töltőüzemek vagy manufakturák, de országosan ismert húsfeldolgozó cégek is.

Állandó beszállítói és támogatói vagyunk több – akár országos méretű – gasztronómiai fesztiválnak és böllérversenynek. Emellett Magyarország legnagyobb gasztronómiai rendezvényének a Csabai Kolbászfesztiválnak.

Az elmúlt negyedszázad során vállalkozásunknak sikerült a természetes belek piacán Magyarországon és külföldön is stabil piaci részesedést szereznie. A jelenlegi partnereink igényeinek teljes körű kiszolgálása mellett üzletkötőink révén folyamatosan bővítjük kereskedelmi kapcsolatainkat Magyarország egész területén és a környékbeli országokban. Termékeinket a webáruházon keresztül is meg tudják vásárolni.