Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628

Kolbásztöltők és hurkatöltők

A kolbásztöltő gépek  bármelyike ideális választás kisebb- nagyobb disznóvágások, otthoni kolbász- és hurkatöltés során a feldolgozásra. Forgalmazott kolbásztöltő és hurkatöltő gépeink praktikus kialakításúak és minőségi kivitelezésüknek köszönhetően bátran képviselik a gyártót a hentesek és böllérek körében. Kolbászhús adagolása, a töltő tisztítása egyszerű könnyű művelet. A töltő csövekre megfelelő méret kiválasztása után könnyen felhúzhatóak akár hosszabb szálas sertés vékonybelek a kolbász töltéséhez, kocabél a hurka készítéséhez vagy akár a sertés kuláré a szalámi töltéséhez. 

 


8termék 18

Kolbásztöltő és hurkatöltő gépek esetén egyedi igényeket is kiszolgálunk ha a megvásárolt géphez alkatrészre van szüksége. Forgalmazott gépeink javarészt olasz és kínai gyártóktól származnak. Álló és fekvő töltők közül választhat kínálatunkban amik fajtától függően alkalmas hideg és/vagy meleghús betöltésére. 

Kérjük, alkatrész igény esetén küldje el nekünk a gép pontos típusát és annak számát, valamiint a kért alkatrész nevét vagy fényképet a hibás alkatrészről. 

A megfelelő töltőcső kiváalsztása függ a betölteni kívánt természetes bél vagy műbél méretétől.