Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628

Kések, bárdok, acélok

Lehet most azt érzi hogy mindegyik kést be tudná tenni a kosárba.

Dick késeink közt minden böllér és gasztro őrült megtalálja a neki való csontozókést, hentes bárdot vagy akár csontfűrészt.

Késélezőink közt a fenőacélok és a csettegők széles választákából választhat kedvére.

Miért tőlünk vegye meg minőségi késeinket?

Forgalmazott késeink gyártója aki szigorúan tanúsított védjegyként is garantálja a legkiválóbb alapanyagok kifogástalan megmunkálását. Kiváló minőségű termék eredetének jelölése: „Made in Germany” .

Több generációs tapasztalat a profi kések gyártásában. Közvetlen szakmai támogatás. Kétféle markolattípus, amely kielégít minden igényt és ízlést, színkódolva.

Minden kés megfelel a legmagasabb élelmiszerbiztonsági előírásoknak. Egyszerűen PENGE!

Ha egy kés első pillantásra olcsó, az sokszor többe kerül, mint a magasabb árú, ám azzal összhangban álló minőségű termék.

Forgalmazott késeink optimális edzése és élezése, kézre álló markolat kialakítása által nyújtott minőség lehetővé teszi a szinte fáradságmentes munkát.

A Dick termékeket régóta használják húsüzemek, éttermi és nagyüzemi konyhák. Ha ezeken a területeken is maradéktalanul helyt állnak, akkor miért ne lennének ugyanilyen alkalmasak az Ön konyhájába is?

A húsipari kések között minden olyan eszközt megtalál, amelyekre a különféle húsok feldolgozása során szükség lesz. Legyen szó akár csontozásról, szeletelésről, nyúzásról vagy szúrásról, egy Dick kés sosem hagyja majd cserben.

A hentes eszközök nem csak a szakmabeliek számára jelentenek segítséget, hanem mindazoknak, akik gyakran dolgoznak fel  húsokat. A vadászati termékek pedig hasznára válnak majd az erdőt járó, vadásznak aki számára nagy segítség lehet például egy belezőkés vagy egy vadász késkészlet.