Sonkahálók
Felmért, tekercses sonkahálók közül választhat, mely a kötözött sonka pácolás utáni kiszereléséhez használhat.
A kötözött sonka valójában az esetek többségében nem egy darab sonka, hanem több, nagyobb hús és zsírdarab hálóval összekötözve bőrrel vagy anélkül. Általában főzve kapható, de mindenesetre füstölt és gyorsérleléssel előállított, ami azt jelenti, hogy a sonkát nem csak külsőleg pácolják, hanem a sonka belsejébe injektálással is juttatnak a pácléből.
A húsvéti asztal egyik legfinomabb étele a sonka, ilyenkor hagyományosan a többhetes böjtöt egy kiadós húslakomával zárták le. Mára a kötözött sonka az egyik legnépszerűbb sonkaféle húsvét táján, de legyünk figyelmesek a vásárlásnál, mert bizony nem kis arányban forgalmaznak rosszabb minőségű termékeket az áruházakban. ezért is javasoljuk hogy rátermett és felkészült böllérként készítsű el saját maga!
Természetesen szakadásmentes, erős, megfelelő mechanikai és szakítási tulajdonságokkal rendelkező hálókat árulunk, melyeket a leghigénikusabb körülmények között tárolunk, mielőtt kiszállítanánk rendelőinknek.