Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628

Üzemeknek

Keressen Minket direktben, ha

Vállalkozása során különféle természetes- és mesterséges belekre van szüksége. 

Annak felhasználása során ipari mennyiséget használ fel, esetleg egyedi igénye lenne különféle kaliberú belekre vagy konfekcionálásra. 

Húskészítményt gyárt és szüksége van minőségi kaliberezett sertés vékonybélre, kuláréra  vagy bármely bélfajtára egyaránt. Találunk megoldást igényére. 

Ha húsboltot üzemeltet  és (Budapest valamint vonzáskörzetében Észak-Magyarországon,Észak-Dunántúlon és Észak- Alföldön) bélre, fűszerre, böllér kellékekre van szüksége keressen minket közvetlen elérhetőségeink valamelyikén.

Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés
+36 57/531-090
sandor.farkas@jaszbel.hu

Számlázással, szállítással kapcsolatos ügyintézés
+36 57/531-090
vicky.gulyas@jaszbel.hu

Miben tudunk segítségére lenni? 

Fő profilunk a sertés, marha és juhbelek feldolgozása jászárokszállási bélüzemünkben mind ipari, mind lakossági célra, valamint bolti értékesítésre csomagolt kiszerelésben. Emellett foglalkozunk húsipari kések, fűszerek, fűszerkeverékek, műbelek, sonkahálók és egyéb böllérkellékek kereskedelmével hazai és nemzetközi viszonylatban is.

Kérjük a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével küldje el nekünk levelét amely a jaszbel@jaszbel.hu postafiókunkba érkezik, erről Ön másolatot kap. Levelében kérem tüntesse fel vállalkozása nevét, székhelyét, adószámát és az ajánlat adáshoz szükséges termékek nevét és igényelt mennyiségét. 

Cégadataink: 

JÁSZBÉL Bt.

  • székhelye: 5123 Jászárokszállás, Rákóczi út 93.
  • nyilvántartó hatóság: Szolnoki Törvényszék Cégbírósága
  • cégjegyzékszáma: 16-06-004108
  • adószáma: 26054377-2-16
  • üzem száma: HU 546 EK
  • e-mail: jaszbel@jaszbel.hu
  • telefonszám: (06 57) 531 090

 

Vásároljon online, ha

Lakosségi, őstermelői, vagy kistermelői igényeit kiszolgálhatjuk.

Ha húsboltot üzemeltet  ( Dél- és Közép Dunántúlon és Dél-Alföldön) és bélre, fűszerre, böllér kellékekre van szüksége keressen minket közvetlen telefonszámunkon: +36205302628 vagy írjon e-mailt: szallitas@bollershop.hu

Részt kíván venni kedvezmény rendszerünkben, hiszen regisztrált vásárlóink az összegyűjtött pontokkal vásárlási kedvezményben részesülhetnek. 

Online áruházunk Vevői kiszolgálását viszonteladó partnerünk Miskolczi Dávid e.v. (7700 Mohács, Ráküczi utca 9 telephelyen, adószám: 66714525-2-22)  látja el akár másnapi házhozszállítással. Kérjük a szállítási és fizetés feltételekről érdeklődjön az Információk fülön. 

 

 Kapcsolatfelvételi űrlap

Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.