Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628

Műbelek

Szalámi műbél kínálatunk közt többfajta színben és kaliberben találhatod meg a neked szimpatikus szalámibelet. Raffolt és felmért 10m-es valamint előre klipszelt kiszerelésben hozzuk kereskedelmi forgalomba. Webáruházunkban a bél elközéséhez használatos kötözőzsineget valamitn a biztonságos záráshoz a klipszelő fogót és a hozzá való huzalos klipszet is megtalálod. 

Különféle műbelekkel állunk vásárlóink rendelkezésére, ami egy modern, minden igényt kielégítő csomagolási forma. A 10m-es valamint a raffolt kiszerelésű műbelek csomagolt tartalma az oldalon valamint a címkén feltüntetett mennyiségektől eltérhet (cca 5%), mivel a feltüntetett méter mennyiség a már beáztatott és/vagy betöltött termékre vonatkozik.

A cellulóz és Faser valamint a kollagén műbelek természetes eredetükből adódóan ruganyos szerkezetűek, hő valamint nedvesség hatására változik hosszuk és átmérőjük. A feltüntetett kaliberek a gyártó vagy importőr által megadott kaliberek.

Faser szárazáru belek

A Faser belek gyártásához speciális cellulóz alapú impregnált papírt használnak, amellyel biztosított az állandó kaliber, az erős fal, valamint a füst és vízgőz áteresztő képesség. Használatát javasoljuk szárazárukhoz, különösen főtt félszáraz árukhoz.

Van jól hámozható típus is, ami szeletelt termékekhez különösen javasolt. Tekercsben, vagy raffolt formában, igény szerint rendelhető. Egyes típusai főtt füstölt sonkafélékhez, más típusok szalámi, vastagkolbász, turista készítéséhez javasoljuk.

Kollagén füstölhető vízgőzáteresztő belek

Vastagkolbászhoz, szafaládéhoz vagy krinolinhoz. Természetes állati kollagén alapanyagból készülnek Textil belek A húsipari üzemek új termékeinek a fejlesztésében nagy segítséget nyújthat a textilbelek széles skálája.

A kézzel varrott belek nagy formai választéka, színvariációk a nyomtatott kivitelek, mind segítenek valami újat megjelentetni a piacon, legyen szó főtt, füstölt, vagy száraz áruról.

Poliamid műbelek

Hosszú ideig eltarthatóságot biztosító, füstölést nem igénylő, hőkezeléssel tartósított készítmények gyártásához polyamid alapanyagból, melyek vízgőz-, oxigén- , és aromazáróak.

Kifejezetten használatos felvágottakhoz és vörösárukhoz, kenősárukhoz és disznósajthoz. Például: zala felvágott, olasz felvágott, kenőmájas, magyaros felvágott Sláger kaliberek: 40-43 (40-es) 48-53 (50-es), 58-60-65 (60as) valamint 100-130 (100-110-es).