Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628

Bordakihúzók és pengék

Bordakihúzók és pengék – szükséged lesz a bordák megfelelő kitépésére, ha az oldalast formázod. Ha nem boldogulsz a csontozókéssel és egyszerűbb megoldást keresel, tökéletes választás!


6termék 16

A Dick által gyártott bordakihúzó termékcsaládjában találhatsz pengés vagy damilos kivitelt.

A damilos kivitel igazából kivétel nélkül bármekkora állat csontozásához kiváló, viszont a damilt esetenként gyakrabban kell cserélje.

Használata során inkább tépő mozdulattal válassza ketté a húst és a csontot. Húsmentesen történik ezáltal a csont leválasztása. A bordakihúzó penge méretének ideális megválasztása nem könnyű, hisz állatfajtánként és méretenként eltérő lehet.

A megfelelő penge felhelyezésével előre megtervezhetjük hogy húsos csontot kívánunk e leválasztani a húslevesbe, vagy teljesen húsmentesen válasszuk e le a csontot. A pengék cseréje egyszerű, hisz  néhány mozdulattal, gyorsan kivitelezhető, elég a méretváltáshoz pár csavart ki- majd visszacsavarni és máris böllérnek érezhetjük magunkat.

A vastag, erős damillal ellátott, ergonomikusan tervezett, kéknyelű Dick bordakiszedő korábbi okfejtésünkre hivatkozva használható a kisebb bordák szakszerű, pontos, esztétikus eltávolításához. A damil kellően vastag és erős műanyagból készül, ezért sokáig tökéletes disznóvágási segédeszközként használhatjuk évről évre.

Szűrés
Penge szélesség