Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628

Csontozókések

Egész idáig erről beszéltünk! Minden böllérnek legalább egy csontozókése van!

Egy flexi, egy félflexi és egy merev pengés. Tegyen a kosárba többet, amelyért több pontot gyűjthet amit a jövőben levásárolhat oldalunkon.


13termék
 

Ha konyhájában gyakran dolgozik húsfélékkel, viszont a csontozást eddig nehéz és időigényes munkafolyamatnak tartotta, akkor még nem próbálta ki a Dick csontozókéseket!

Az ismert német márka speciális eszközei nem ijednek meg a kemény munkától, így hosszú éveken át garantálhatják, hogy maximális megelégedéssel használhassa őket. Ezentúl nem szükséges a csontozást a hentesüzletben az eladóra bíznia, hiszen Neked is csupán néhány mozdulatba kerül leválasztani a húst a csontokról.

A kések a bölléreknél és henteseknél már bizonyítottak, így Önnek sem okozna csalódást!

Dolgozzon vele óvatosan mert úgy szeli a húst mintha apró szellő találkozna egy lebegő fátyollal.

Ha már szóba került a biztonság: a penge és a nyél találkozásánál elhelyezkedő nyereg meggátolja, hogy az eszköz használójának a keze megcsússzon, és a penge sérülést okozzon. A könnyű tisztíthatóság és fertőtleníthetőség otthoni környezetben is fontos, azonban éttermi konyhán vagy húsfeldolgozó üzemben egyenesen nélkülözhetetlen. Itt üzemegységenként más-más markolatszínű késeket kell használni. 

A Dick csontozókések azonban megfelelnek a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági feltételeknek is, így ipari környezetben, professzionális felhasználásra is alkalmasak.

Szűrés
Penge hossza