Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628

Késkészletek

Ki ne örülne egy több darabból álló késkészletnek!

Kezdő böllérek örömmel választanak késkészleteink közül, melyben megtalálható szúrókés, aprítókés és csontozókés is.

A Dick kések méltán híresek megbízhatóságukról és éltartásukról. Szinte minden vágóhídon, vágóponton ismerik vagy használták már országunkban a Dick kések valamelyikét. A hentesek körében gyakran használt fenőacélok nélkülözhetetlen kiegészítői a csontozókések vagy szeletelőkések élezésének. 


19termék
 

Gyakorlott és képzett hentes mesterek körében végzett kutatások bebizonyították, hogy gondosan összeállított késkészletek nem csak a munkát könnyítik ,meg, hanem örömet is szereznek a felhasználók körében.

Nincsen böllér kés nélkül és Dick kés se böllér nélkül. Egy profi böllér sosem megy el egy disznótorra a saját felszerelése nélkül, amely tartalmazza a húsiparban leggyakrabban használt késeket is.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a többi résztvevőnek nem kell megfelelő eszközökkel készülnie, ugyanis egy disznóvágáson mindig rengeteg szorgos kézre van szükség. A böllér felszerelése nem csak késeket tartalmaz, hanem késélezőt, bordakihúzót, fenőacél, kaparóharangot és egyéb fontos szerszámot is.