Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628

Láncszövet kesztyű 15cm textil szíjazattal
Láncszövet kesztyű 15cm textil szíjazattal
57 268 Ft

Láncszövet kesztyű 15cm textil szíjazattal

  • Az alkarvédővel egybeépített védőkesztyűk rozsdamentes acélból
  • Az EN 1082-1 számú szabvány szerint készülnek és védelmet nyújtanak a húsipar területén és egyéb munkánál előforduló sérülések, szúrások és vágások ellen.
  • A lánckesztyűk 5 ujjas kivitelben készülnek.
  • Az alkarvédő hosszúsága:  150 mm.

További lánckesztűkből válogathatsz webáruházunkban.

Rendelhető
57 268 Ft
Részletek

Láncszövet kesztyű 15cm textil szíjazattal tulajdonságok:

Általános tudnivalók:

A fémgyűrűfonatos kesztyűket, olyan munkáknál szükséges használni, amelyeknél a felhasználó a kést, vagy más hasonló éles szerszámot kéz és alkar irányba mozgat. A kesztyű alkalmas mindenfajta hús (hentesáru, felvágottak, vad, szárnyasok) feldolgozására és kicsontozására, egyéb ilyen munkaműveletek végzésére. A kesztyűt kizárólag azon a kézen viselje, amellyel nem használ kést, vagy más éles eszközt. A textil és műanyag szíjas kesztyűk kivételével egyik fajta sem kifordítható, azaz nem használható mindkét kézen. A fémkesztyű vezeti az elektromos áramot, ezért feltétlenül el kell kerülni az érintkezést olyan tárgyakkal, amelyek feszültség alatt állnak, vagy állhatnak. A kesztyűt nem a mozgó gépekkel okozott sérülések ellen tervezték. Ezért pl. elektromos fűrészhez, kiínazó-, lebőröző gépekhez ne használja. Az acél lánckesztyű használata nem ajánlott a nehézfémekre (króm, nikkel) érzékeny bőrű egyéneknek. Az alkarvédők rugalmas merevítőkkel vannak ellátva, amelyek a kar mozgását nem akadályozzák.

Használati útmutató:

A kesztyűk csak a gyártó által szállított formában és kivitelben használhatóak fel. Mindennemű átalakítás vagy módosítás tilos. A kesztyűket rendeltetésszerűen kell használni. A védő felszereléssel védett személyeknek a használat előtt minden egyes alkalommal szemrevételezéssel ellenőriznie kell, hogy a kesztyű megfelelő állapotban van-e. A kesztyű szabályos felfekvésének vizsgálatához viselőjének azt fel kell húzni és zárni kell a csuklópántot oly módon, hogy takarva legyen az egymást átlapoló fémszövetek közötti nyílás. Használat előtt és után is fertőtleníteni és tisztítani kell a kesztyűket. A kesztyűket tiszta állapotában, megfelelő csomagolásban, száraz helyen kell tárolni.

Tisztítás:

A kesztyűt szappanos vízben erősen keféljük le, majd (legalább 82 °C hőmérsékletű) vízzel le kell öblíteni. A fertőtlenítés hatásos, az élelmiszeriparban engedélyezett szerrel történjen. A kesztyű gőzsugárral is tisztítható, de sav használata tilos. Tilos a tisztítást úgy végezni. hogy a kesztyű asztallaphoz történő csapkodásával eltávolítjuk a húsmaradványokat, mert a védőfelület láncszövet anyaga megsérülhet.

Javítás:

A kesztyű javítását csak a gyártó végezheti.

Aktuális ajánlatainkat és akcióinkat a Böllérshop Facebook oldalán is nyomon követheted.

Adatok
Címkék
lánckesztyű
EAN
5996195000312
Cikkszám
724
Tömeg
450 g/db
A vásárlás után járó pontok
1 145 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek