Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628

Lánckesztyű csuklórugós Wilco
Lánckesztyű csuklórugós Wilco
33 547 Ft

Lánckesztyű csuklórugós Wilco

  • Innováció, biztonság, kényelem.
  • 100% inox védőkesztyű 6 féle méretben, alkarvédős változatban is!
  • Rugós csuklóval kialakítva, mely erős, megbízható.
  • Minden előírásnak megfelel.
  • Kényelmes, mint egy kötött kesztyű.
  • Gumipók használata javasolt
Rendelhető
33 547 Ft
Részletek

Lánckesztyű csuklórugós Wilco tulajdonságai:

Általános tudnivalók:

A fémgyűrűfonatos kesztyűket, olyan munkáknál szükséges használni, amelyeknél a felhasználó a kést, vagy más hasonló éles szerszámot kéz és alkar irányba mozgat. A lánckesztyű alkalmas mindenfajta hús (hentesáru, felvágottak, vad, szárnyasok) feldolgozására és kicsontozására, egyéb ilyen munkaműveletek végzésére. A lánckesztyűt kizárólag azon a kézen viselje, amellyel nem használ kést, vagy más éles eszközt.


A textil és műanyag szíjas lánckesztyűk kivételével egyik fajta sem kifodítható, ezért nem használható mindkét kézen. A lánckesztyű vezeti az elektromos áramot, ezért feltétlenül el kell kerülni az érintkezést olyan tárgyakkal, amelyek feszültség alatt állnak, vagy állhatnak.


A lánckesztyűt nem a mozgó gépekkel okozott sérülések ellen tervezték. Ezért pl. elektromos fűrészhez, kiínazó-, lebőröző gépekhez ne használja. Az acél lánckesztyű használata nem ajánlott a nehézfémekre (króm, nikkel) érzékeny bőrű egyéneknek.

Használati útmutató:

A kesztyűk csak a gyártó által szállított formában és kivitelben használhatóak fel. Mindennemű álatakítás vagy módosítás tilos. A kesztyűket rendeltetésszerűen kell használni. A védő felszereléssel védett személyeknek a használat előtt minden egyes alkalommal szemrevételezéssel ellenőrizniie kell, hogy a kesztyű megfelelő állapotban van-e.

A kesztyű szabályos felfekvésének vizsgálatához viselőjének azt fel kell húzni és zárni kell a csuklópántot oly módon, hogy takarva legyen az egymást átlapoló fémszövetek közötti nyílás.

Használat előtt és után is fertőtleníteni és tisztítani kell a kesztyűket. A kesztyűket tiszta állapotában, megfelelő csomagolásban, száraz helyen kell tárolni.

Tisztítás:

A kesztyűt szappanos vízben erősen keféljük le, majd (legalább 82 °C hőmérsékletű) vízzel le kell öblíteni. A fertőtlenítés hatásos, az élelmiszeriparban engedélyezett szerrel történjen. A kesztyű gőzsugárral is tisztítható, de sav használata tilos.

Tilos a tisztítást úgy végezni, hogy a védőkesztyű asztallaphoz történő csapkodásával eltávolítjuk a húsmaradványokat, mert a védőfelület láncszövet anyaga megsérülhet.

Javítás:

A lánckesztyű javítását csak a gyártó végezheti.

Adatok
Címkék
lánckesztyű
EAN
5996195001098
Cikkszám
714
Tömeg
350 g/db
A vásárlás után járó pontok
671 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek