Tarkabors egész 250g tulajdonságai:
- A fekete bors a legismertebb, klasszikus bors. Érés előtt szüretelik, éjszakára állni hagyják, ezalatt megindul az erjedés. Ezt követően egyenletes hőmérsékleten szárítják, ennek következtében külső felszíne megfeketedik, kissé összezsugorodik. Ezt mindenki ismeri.
- A zöld bors valójában az éretlen, zöld szemeket takarja. Friss, gyümölcsös, fanyar íze van.
- A piros bors, mely nem azonos a rózsaborssal, igazi különlegesség. Az érett borsszemeket szüretelik le. Szárítás során a gyümölcshús nem esik le a szemekről, megőrzi piros színét.
Származás: Vietnám,Brazília, Equador
Színes borskeverék összetevői
Fekete, piros, zöld és fehér bors
Színes bors tárolása
Tárolja száraz és hűvös helyen, szorosan lezárt csomagolásban.
Lehetséges allergének:
Keresztszennyeződéssel nyomokban tartalmazhat szezámot, mandulát, glutént, különféle dióféléket.
Minden erőfeszítés ellenére ezen alapanyagok előfordulása a termékben nem zárható ki teljesen.
Fűszer csomagoló üzemben kerül kiszerelésre.
Aktuális ajánlatainkat és akcióinkat a Jászbél facebook oldalán is nyomon követheted.