Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628

Felmért 10m-es műbelek

10m-es műbeleink használatát javasoljuk szárazárukhoz, különösen főtt félszáraz árukhoz. Tekercsben, vagy raffolt formában, igény szerint rendelhető. A felmért 10m műbelek előnye a könnyű kezelhetéség hisz két késhajítással összehajtásának köszönhetően 50cm-es szálakat kapunk, amely azonnal előkészíthető akár egy asztali klipszelő géppel.

A betöltött szalámit egy idő után érdemes levenni a botról és a további száradást megakadályozva elkerülhetjük a termék romlását ha használjuk kifejezetten a szalámikhoz tervezett vákuumzacskót.


16termék
 

Mire használható a műbél?

A műbél arra jó, hogy különéle hentesárukat – például szalámit, disznósajtot, túristát töltsünk bele. Kiemelten fontos, hogy ne legyen romlott, vagy szennyezett – erre a disznóvágás során nagyon fontos odafigyelnünk.

Milyen árban kapható ez a kellék?

Természetesen ez függ a minőségtől, valamint attól is, hogy milyen a kiszerelés, az alapanyag és a szín. Egy 10m-es műbél nagyjából 2000-3000 Ft-ba kerül természetesen nálunk online. Egy átlagos húsboltban a téli szezonban ez akár a duplája is lehet. 

Szűrés
Kaliber