Sonkapác fűszerkeverék 300 g felhasználási javaslata:
A tasak tartalma elegendő 10 kg nyers hús pácolására.
Felhasználási javaslat: A pácfűszer felét 1 kg konyhasóval alaposan összekeverjük, majd ezt a fűszeres sót erőteljesen bedörzsöljük a húsba. A pácfűszer másik felét 3 nap után 2 liter vízben feloldjuk, majd ezt a páclét a húsra öntjük. Ha a páclé nem fedi el teljesen a húst, akkor azt naponta meg kell fordítani vagy locsolni kell 14-20 napig, a hús méretétől függően. A pácolás befejezése után a húst leöblítjük, leitatjuk, majd füstöljük.
Összetevők: étkezési só, őrölt koriander, őrölt majoranna, őrölt fehérbors, őrölt szerecsendió, őrölt fűszerkömény, őrölt babérlevél, fűszer aroma, tartósítószer (E250). Kiváló magyar élelmiszer védjegyes termék.
Aktuális ajánlatainkat és akcióinkat a Jászbél facebook oldalán is nyomon követheted.