Kérdése van? Hívjon minket! +36205302628
Nitrites pácsó, sonka pácsó - a legjobb választás!
Nátrium nitrit tartalom: minimum 0,5-0,6 %
Használata kizárólag a csomagoláson feltüntetett utasításoknak megfelelően, hagyományos konyhasóval keverve történik. Gyermekek elől elzárva tartandó!
Mi is pontosan a pácsó?
A pácsó egy olyan húsipari sókeverék, amelyet húsok (csirke, marha, disznó, sonka) pácolására használnak. A benne található nitrit meghosszabbítja a tárolási időt, és javítja a hús konzisztenciáját és ízét.
Homogén és stabil keverék sókeverék nátrium-nitrittel dúsítva. Durva szemcsemérete miatt különösen kiváló sonka és szalonna pácolására. Aroma és íz tekintetében optimális tökéletes segédanyaga a húsok pácolásának.
A pácolás az egyik legrégebbi tartósítási módszer. Ennek a módszernek az egyik célja a lehető legjobb kipirosodás elérése. Fokozza az ízt, antibakteriális és antioxidáns hatású. Ezenkívül a Parmasale GUSTOSAL nitrites térhálósító só meghosszabbítja az eltarthatóságot, javítja a konzisztenciát és a zamatosságot.
Felhasználása:
Aktuális ajánlatainkat és akcióinkat a Jászbél facebook oldalán is nyomon követheted.Származás: EU- AusztriaFONTOS! Ipari felhasználásra szánt termék. Önmagában nem alkalmas a húsok pácolására sem étel sózására! Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten javasolt, a csomagolóanyagon feltüntetett felhasználási javaslat szerint.Termékről bővebben : ITT