Disznósajt műbél 110-es natúr 2m Faser tulajdonságai:
Különleges papírból készült, cellulózzal impregnált műbel, mely átengedi a füstöt és a vízpárat. Gyakran alkalmazzák disznósajt, sonka, szárazkolbász és szalámigyártás során.
Felhasználási útmutató:
- Áztasd kézmeleg (30-40 ºC) vízben legalább 30 percig.
- Töltés: Tartsd feszesen légmentesen, betartva a javasolt töltési átmérőt.
- Zárás: Használj klipszelő gépet vagy hagyományos kézi kötést.
- Főzés és füstölés: Az alkalmazástól függően, a bél kalibertől függően.
- Kaliber: 110-es névleges, 125-ös töltött kaliber.
Már unod a belek kézi kötését?
Nézd meg a videót hogyan kell használni a kézi klipszelő fogót.
Aktuális ajánlatainkat és akcióinkat a Jászbél facebook oldalán is nyomon követheted.