Alkalmazása:
Sokféle füstöletlen húspép, mortadella, sonka, májpástétom stb.
Késztermékek, mint levesek, szószok stb. , mlesztett, nem érlelő sajt tölthető bele.
Előnyök:
- Jó oxigén- és párazáró
- Hosszú eltarthatóság a csomagolt terméknél
- Jó mechanikai szilárdság
- Átmérő stabilitás
- Ráncmentes felület a jobb rugalmasságnak és hőre zsugorodó képességnek köszönhetően
- Nincs zselélerakódás a húsfehérjékhez való jó tapadásnak köszönhetően
- Ellenáll a baktériumoknak és a penészgombáknak
Használati útmutató:
Merítse a burkolatot 15-25 C-os vízbe minimum 45 percre.
Töltsük meg a burkolatot 5-12%-kal a névleges átmérő fölé.
Alkalmazza a szabványos hőkezelési és hűtési eljárást.
Tárolás:
Javasolt feltételek: raktári hőmérséklet 15-25 C, relatív páratartalom maximum 65%.
A BSM burkolatokat az eredeti csomagolásban kell tárolni, anélkül, hogy közvetlen napfénynek és környezeti feltételeknek lenne kitéve.
Lejárati idő: a gyártás dátumától számított 12 hónapig megfelelő tárolás esetén
A fotón ábrázolt grafikai nyomat nem része a műbélnek, csakis az esztétikum miatt került így fotózásra.